news slide news slide news slide news slide

Για Βαπτιστικό Σετ επιλέγω Papillonkids.gr!

Η Βάπτιση έχει μια  έννοια πολυσήμαντη και ιδιαίτερη όπου κατέχει μια ύψιστη θέση στην εταιρία του PapillonKids στόχος μας είναι να πραγματοποιησουμε την βάπτιση του παιδιού σας σε μια ονειρεμένη στιγμή που θα θυμάστε για πάντα! Δημιουργούμε πακέτα οικονομικά και ολοκληρωμένα για να σας καλύπτουν χωρίς άγχος καθόλη την διάρκεια του μυστηρίου.


Κάθε στοιχείο που ολοκληρώνει τα πακέτα της βάπτισης που σας παρουσιάζουμε είναι μελετημένα με αφοσίωση και ξεχωριστά για κάθε επιλογή σας. Η λαμπάδα δεν αποτελεί μόνο ένα διακοσμητικό στοιχείο για μας δημιουργείτε με αγάπη από Ελληνικά χέρια και προϊόντα, συμβολίζει το φως του Χριστού και μάρτυρα την δόξα και την αγάπη που δεχόμαστε από το θεό. Το μωρό παίρνει το φως του Χριστού από αυτήν και το μεταδίδει στην διάρκεια της ζωής του στους άλλους ανθρώπους γύρω του. Τα βαπτιστικά ρουχαλάκια που φορούντε στο νεοφώτιστο συμβολίζουν την αγνότητα το φως και τη ομορφιά του κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Για το λόγω αυτό αφιερώνουμε πολύ χρόνο στην επιλογή και στην ποιότητα τους έτσι ώστε να ανταποκρίνεται εύλογα στις απαιτήσεις της βάπτισεως με μοναδικές και ιδιαίτερες νότες χαράς για το παιδί, έτσι η νέα συλλογή χειροποίητων βαφτιστικών ρούχων  είναι κατασκευασμένη από αγνά υλικά βαμβάκι, λύνο, μετάξι μουσελίνα και τζιν και έρχεται  για να σας εκπλήξει με την άψογη ραφή τα σχέδια και την ποιότητα και πάνω απ’ όλα με τις προσιτές τιμές για την ξεχωριστή αυτή η μέρα του παιδιού σας. Τα λαδοπανα είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια για κάθε προσδοκία.

Μπορείτε αν δείτε online ολόκληρη τη συλλογή μας από :

Βαπτιστικά Σετ - Πακέτα Βάπτισης

Μαρτυρικά Βάπτισης

Ευχολόγια

Και ολόκληρη τη Συλλογή από Βαπτιστικά Φορέματα, Βαπτιστικά Κοστούμια, Βαπτιστικά Παπούτσια Αγόρι - Βαπτιστικά Παπούτσια Κορίτσι και Βαπτιστικά Λαδόπανα Αγόρι - Βαπτιστικά Λαδόπανα Κορίτσι

 
Το κατάστημα Βάπτισης του Papillon σε Βέροια (Κάππου 5) και Κατερίνη (Κύπρου 5) όπως και το ηλεκτρονικό κατάστημα Παιδικά ρούχα - Βαπτιστικά Papillonkids.gr είναι δίπλα σας για να δημιουργήσετε το βαπτιστικό πακέτο των ονείρων σας.

Σχετικά άρθρα: