news slide

13 λόγοι γιατί οι άνδρες αισθάνονται άβολα απέναντι σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα

13 λόγοι γιατί οι άνδρες αισθάνονται άβολα απέναντι σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα

Μια δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να είναι είτε το καλύτερο όνειρο ενός δυνατού άνδρα ή ο χειρότερος εφιάλτης για κάποιον που είναι αδύναμος. Εξαρτάται από το τι θα της επιτρέψεις να εκφράσει σε σχέση με εσένα.Αν και ακούγεται δελεαστικό για έναν άνδρα να είναι με μια δυναμική γυναίκα, μπορεί να μην αποδειχθεί τόσο εύκολα ‟να  την χειριστεί”. Συνήθως οι άνδρες θεωρούν ότι το να κερδίσουν μια ανεξάρτητη γυναίκα συνεπάγεται κι ότι πρέπει ‟να την υποτάξουν”.

Μόνο ένας σοφός άνδρας μπορεί να αντιμετωπίζει μια δυναμική γυναίκα σαν βασίλισσα, χωρίς να την κάνει να πάρουν τα μυαλά της αέρα. Για να το κάνουμε πιο λιανά, ιδού 13 λόγοι που παρουσιάζει αυτή η ιστοσελίδα περί του γιατί οι άνδρες δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με αυτού του είδους γυναικών.

1. Δεν μπορείς να την πατρονάρεις

Μπορεί να σου κάνει την χάρη να κάνεις εσύ την παραγγελία σε ένα εστιατόριο ή ένα μπαρ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ψάχνει να βρει κάποιο αφεντικό. Θα πάρει σίγουρα τις δικές της αποφάσεις. Αυτό είναι και το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της. Είναι ευφυής και αρκετά σίγουρη για να κάνει αυτό που θέλει και να λαμβάνει μόνη της αποφάσεις. αν προσπαθήσεις να την κοντρολάρεις, πιθανότατα θα φύγεις όπως ήρθες.2. Όταν κάνεις λάθος, θα σου το λέει

Μην περιμένεις να χρυσώνει το χάπι ή να αγνοεί τις βλακείες σου. Εάν σε κάνει τμήμα της ζωής σου, θα αναφέρεται στα λάθη σου και θα σε ψέγει όταν το θεωρεί αναγκαίο. Εάν πάλι το αξίζεις, θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα ελαττώματά σου. Και αυτό θα είναι το δώρο της προς εσένα.

3. Ο χρόνος της είναι πολύτιμος

Ως δυναμική γυναίκα, είναι και πολυάσχολη. Δεν είναι σε θέση να σπαταλάει χρόνο. Σέβεται τον εαυτό της αρκετά ώστε να σεβαστεί και τον χρόνο της. Δύσκολα θα δώσει δεύτερες ευκαιρίες και βαριέται τις απολογίες. Δεν θα περιμένει εσένα για να ενηλικιωθείς και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Όταν αποφασίσει ότι τελείωσε μαζί σου, μην χαλάς τον χρόνο σου, γιατί έχει τελειώσει. Επομένως προσπάθησε να μην σπαταλήσεις τον καιρό της.

4. Η συνέπεια είναι το κλειδί

Μια δυναμική γυναίκα δεν θα απαιτήσει πολλά από εσένα. Ωστόσο θα αναμένει να είσαι συνεπής και εντάξει απέναντί της, όπως θα είναι και αυτή με εσένα. Μια ισχυρή γυναίκα δεν θα ανεχτεί ένα αγοράκι που συμπεριφέρεται μια έτσι και την άλλη αλλιώς ανάλογα με τις διαθέσεις του.

5. Έχει τα μάτια της στραμμένα στον στόχο της

Μπορεί να σε κάνει μέρος της ζωής της αλλά σίγουρα ο κόσμος της δεν θα περιστρέφεται γύρω σου. Έχει θέσει τους στόχους της και τις φιλοδοξίες της πολύ ψηλά και θα κάνει τα πάντα για να τους πετύχει. Τοποθετεί την λογική της πάνω από τα αισθήματά της. Μην προσπαθήσεις να την εμποδίσεις να επιτύχει τις επιδιώξεις της ή να σταθείς στον δρόμο της, γιατί θα αποτύχεις. Και θα την χάσεις.

6. Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση

Να είσαι σίγουρος ότι είναι μαζί σου επειδή το επιθυμεί. Όχι επειδή σε χρειάζεται ή δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει. Επομένως συμπεριφέρσου αναλόγως. Ασφαλώς και θα εκτιμήσει τις φιλοφρονήσεις σου αλλά θα είναι εντάξει και χωρίς αυτές. Δεν είναι αβέβαιη για τον εαυτό της γιατί γνωρίζει τι αξίζει.

7. Ξέρει να μαχεται μόνη της

Πολεμάει στις δικές της μάχες και μπορεί να ενθαρρύνει τον εαυτό της. Αυτό είναι ακριβώς που την κάνει δυναμική προσωπικότητα. Μην υποτιμήσεις την φιλική και ήπια συμπεριφορά της. Δεν χρειάζεται κάποιον άνδρα που να μάχεται για αυτήν. Έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά και μόνη της.

8. Η ζωή δεν είναι παιχνίδι

Δεν έχει τον χρόνο και την όρεξη να παίζει ανούσια παιχνιδάκια. Αυτά είναι για τα πιτσιρίκια, και υποτίθεται ότι είστε αμφότεροι ενήλικες. Μπορείς να κρατήσεις το δράμα για τον εαυτό σου, σίγουρα δεν θα συμμετάσχει.

9. Η αγάπη της είναι ανευ όρων

Η αγάπη μιας ισχυρής γυναίκας είναι τόσο δυνατή όσο και η ψυχή της. Δεν θα χρειάζεσαι κανέναν, εάν έχεις αυτήν πλάι σου. Θα σου σταθεί ό,τι και να συμβεί. Θα σε αγαπάει όταν όλα πάνε στραβά ακριβώς όπως θα έκανε και όταν όλα πάνε πρίμα.

10. Το πάθος της αποκαλύπτει το ποια είναι

Το βλέμμα της πετάει φλόγες και έχει απύθμενο βάθος στην ψυχή της όταν μιλάει για κάτι που την παθιάζει. Και μπορείς να το αισθανθείς όταν είσαι δίπλα της.

11. Είναι ανοησία να της πεις ψέματα

Θα είναι σε θέση να δει μέσα από εσένα οπότε μην επιχειρήσεις ποτέ να την κοροϊδέψεις. Εάν σε πιάσει να ψεύδεσαι θα αμφισβητήσει οτιδήποτε έχεις πει έως τώρα. και δεν υπάρχει τρόπος να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη της. Δεν δίνει συχνά μια πρώτη ευκαιρία στους ανθρώπους. Πόσο μάλλον δεύτερη ευκαιρία.

12. Έχει ευθύτητα σκέψης

Μια δυναμική γυναίκα θα φτιάξει τους δικούς της κανόνες. Ξέρει τι προτίθεται να υπερασπιστεί και τι δεν θα αποδεχθεί σε καμία περίπτωση.

13. Είναι τουλάχιστον τόσο τρελή όσο και εσύ, αν όχι περισσότερο

Εάν θεωρείς ότι μια ισχυρή προσωπικότητα δεν κουβαλά και τρέλα, απατάσαι. Σίγουρα έχει την τρελή πλευρά της που θα εκδηλώσει όταν προχωρήσουν τα πράγματα μεταξύ σας.

Φυσικά δεν πρέπει να λησμονούμε ότι τελικά κανείς δεν είναι υπεράνθρωπος και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν αδύναμες και ευαίσθητες πλευρές τις οποίες πρέπει να αποδεχόμαστε, εάν αγαπούμε κάποιον.

https://www.pareaki.gr/13-logoi-giati-oi-andres-aisthanontai-avola/

Σχετικά άρθρα: