news slide

Εύκολο σιροπιαστό γλυκό με φύλλα και ινδοκάρυδο του λεπτού !!! Το γλυκό της τεμπέλας !!! ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ απίθανος ο συνδυασμός καρύδα,σιρόπι ,φύλλο κι έχουμε το γλυκάκι μας !!!

Εύκολο σιροπιαστό γλυκό με φύλλα και ινδοκάρυδο του λεπτού !!!
Το γλυκό της τεμπέλας !!! ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ απίθανος ο συνδυασμός καρύδα,σιρόπι ,φύλλο κι έχουμε το γλυκάκι μας !!!Το γλυκό της τεμπέλας





Τι χρειαζόμαστε:

1 πακέτο φύλλα κρούστας (500 γρ)
3 μικρά φακελάκια ινδοκάρυδο ή 1 μεγάλο
250 γρ μαργαρίνη πλάκα λιωμένη

Σιρόπι
2 1/2 ποτήρια του νερού νερό
2 1/2 ποτήρια ζάχαρη




Πώς το κάνουμε:

Το κάθε φύλλο το αλείβω με μαργαρίνη και ινδοκάρυδο και αφού βάλλω 4 φύλλα τα τυλίγω σε ρολό έτσι ώστε το γίνει μακρύ. Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα φύλλα.

Τα ρολά τα κόβω σε πάχος 2 δακτύλων και τα βάζω το ένα δίπλα στο άλλο (όπως το σαραγλί).
Τα ψήνω σε ταψί αντικολιτικό μέχρι να πάρουν χρώμα (γρήγορα παίρνουν) 15 περίπου λεπτά.
Όταν βγουν από τον φούρνο ρίχνω το σιρόπι αφού έχουν κρυώσει λίγο.
Με παγωτό δίπλα είναι υπέροχο !!!

 

http://igastronomie.blogspot.gr/2017/10/blog-post_0.html

Σχετικά άρθρα: